Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. 

Indien u een product wilt retourneren, dient u dit zelf te organiseren. Dit houdt in, dat u er zelf verantwoordelijk voor bent dat het product in goede orde bij ons wordt afgeleverd. Ook betekent dit dat u degene bent die de kosten voor verzending draagt. 

Om geen risico te nemen bij het terugzenden van uw product, adviseren wij u om: 

  • het product goed te verpakken (let op; alles moet compleet zijn. Dus voeg de originele doos én eventuele accessoires, zoals kabels, toe),

  • het product verzekerd te verzenden,

  • alleen gebruik te maken van bekende vervoersbedrijven.

Zodra wij uw product ontvangen en gecontroleerd hebben, zullen wij overgaan tot terugbetaling. U kunt de terugbetaling binnen 14 dagen op uw rekening verwachten.

Wij willen u er op wijzen dat wij de wettelijke voorwaarden hanteren ten aanzien van ons retourbeleid. Echter kunnen producten alleen geretourneerd worden indien deze producten compleet en niet beschadigd zijn. Compleet betreft in dit kader, dat het geretourneerde product voorzien moet zijn van alle losse accessoires in de originele verpakking. Indien het retourpakket niet compleet en/of beschadigd is zullen wij contact met u opnemen, om tot een passende oplossing te komen.

Retourneren van Smartphones, Tablets, AirPods & andere oordopjes/hoofdtelefoons:
Let op: In het kader van hygiënische en/of gezondheidsredenen kunnen we geen risico nemen. Aangezien deze producten geseald worden opgestuurd, accepteren wij deze producten niet indien de seal verbroken is en zullen deze producten dan ook uitgesloten worden vanuit het herroepingsrecht, vanwege bovenstaande redenen.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Een artikel retourneren?

Het werkt als volgt:
-Log in op je account en zoek jouw bestelling.
-Bekijk de details van je bestelling en klik op de link: ‘Artikelen retourneren’.
-Doorloop de retouraanvraag.


Retour adres:
Joeps

Melbournestraat 26B

3047 BJ Rotterdam 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking