Over ons

Wie is Joeps nou eigenlijk? Joeps is een telecom webshop die zich onderscheidt van anderen in dezelfde markt omdat wij een ander hoofddoel hebben. Ons hoofddoel is namelijk om een sterke en vertrouwelijke relatie op te bouwen met alle klanten! 

Wat wij hiermee bedoelen is dat wij niet slechts een webshop zijn die telecom producten aanbiedt, wij leveren veel meer dan dat. Zo kun je bij ons altijd terecht met al je vragen, groot of klein. Naast een webshop zijn wij ook een kenniscentrum en kun je relevante, recente nieuwsartikelen over de telecommarkt vinden. Uiteraard zijn wij ook een betrouwbare en vooral transparante partner. Ons hypermoderne magazijn van wel 700m2 meter geeft keuze uit duizenden producten en stelt ons in staat om een professionele infrastructuur op te stellen van waaruit wij vliegensvlug kunnen opereren.

Wij zijn een gevarieerd en multicultureel team, waarin een ieder welkom is en gerespecteerd wordt. Sommige werknemers hebben tot wel tien jaar ervaring in de telecommarkt, iedereen heeft zijn eigen talenten en krachten die optimaal worden gebruikt bij Joeps. Ook zorgt onze extra vestiging in China ervoor dat wij een snelle levering hebben en een goede controle op de kwaliteit van de producten kunnen waarborgen. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat als een bestelling voor 20:00 binnenkomt, dit de volgende dag al in huis is! Joeps heeft een huismerk die hoogwaardige en innovatieve producten aanbiedt, genaamd Fe’Nomenal. 

Omdat snel en persoonlijk contact bij ons zo hoog in het vaandel staan hebben wij accountmanagers in dienst die voor iedereen klaar staan. Geen enkele vraag is ze te moeilijk, geen een vraag te klein. Nothing is impossible! We hopen je snel van dienst te kunnen zijn, welkom bij Joeps! 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking