Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 30 dagen crediteren. 

Wij willen u er op wijzen dat wij de wettelijke voorwaarden hanteren ten aanzien van ons retourbeleid. Echter kunnen producten alleen geretourneerd worden indien deze producten compleet en niet beschadigd zijn. Compleet betreft in dit kader, dat het geretourneerde product voorzien moet zijn van alle losse accessoires in de originele verpakking. Indien het retourpakket niet compleet en/of beschadigd is zullen wij contact met u opnemen, om tot een passende oplossing te komen.

Retourneren van Smartphones, Tablets, AirPods & andere oordopjes/hoofdtelefoons:
Let op: In het kader van hygiënische en/of gezondheidsredenen kunnen we geen risico nemen. Aangezien deze producten geseald worden opgestuurd, accepteren wij deze producten niet meer indien de seal verbroken is en zullen deze producten dan ook uitgesloten worden vanuit het herroepingsrecht, vanwege bovenstaande redenen.


De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Een artikel retourneren?

Het werkt alsvolgt:
-Log in op je account en zoek jouw bestelling.
-Bekijk de details van je bestelling en klik op de link: ‘Artikelen retourneren’.
-Doorloop de retouraanvraag.


Retour adres:
Joeps
Grote Esch 620
2841MJ Moordrecht

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »