Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
asian-spec-popup-text
arabic-spec-popup-text
huawei-service-pack-popup-text
samsung-service-pack-popup-text
xiaomi-service-pack-popup-text
Een refurbished toestel is een telefoon die al een eerdere eigenaar heeft gehad, maar dit betekent verre van dat het een afdankertje is. In tegendeel zelfs, refurbished toestellen worden namelijk volledig van binnen- en buiten gecontroleerd door onze specialisten voordat we ze aanbieden! De oude onderdelen worden vervangen waar nodig is en vervolgens krijgt het refurbished toestel een grondige reiniging. De batterij capaciteit is minimaal 85%, hierdoor is een refurbished toestel (bijna) niet van een nieuw toestel te onderscheiden!
tweedehands-popup-text
premium-quality-a+-popup-text
Origineel product geleverd direct vanuit de fabrikant in fabrieksverpakking.
Fe'Nomenal is ons huismerk
bulk-popup-text
bulk-origineel-popup-text
Door Lucas Riechert

Afbeelding: © Zana

Xiaomi doet het op dit moment erg goed met zijn smartphones. De omzet uit de smartphone tak van het bedrijf is afgelopen kwartaal met wel 47.5 procent gegroeid. Dit staat echter wel in flink contrast met de cijfers die Xiaomi maakt met zijn televisies en laptops, waar de omzet met slechts 2.6 procent is gestegen. 

Als je de cijfers vergelijkt met die van vorig jaar over dezelfde periode kun je een stijging van wel 45.3 procent zien. Xiaomi verkocht namelijk 46.6 miljoen smartphones in het derde kwartaal. De gemiddelde prijzen zijn een stuk omhoog gegaan en de vraag in China is natuurlijk erg groot. Ook is de prijs voor een Xiaomi toestel gestegen in West-Europa. In dit gedeelte van de wereld staat de smartphonemaker inmiddels op de derde plaats van grootste smartphone verkopers. Dit bleek uit onderzoek van meerdere marktonderzoekers, waaruit bleek dat Xiaomi bijvoorbeeld populairder is dan Apple. In het derde kwartaal van 2020 zijn er een aantal toestellen uitgebracht, denk hierbij aan de Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30S Ultra en de K30 Ultra (alhoewel de Ultra modellen niet in Europa officieel zijn verschenen). 

Xiaomi laat weten dat het bedrijf ook de hogere segmenten van de markt aan het bedienen is, waarbij ze in de eerste tien maanden van 2020 ongeveer acht miljoen smartphones hebben verkocht met een verkoopprijs boven de 300 euro. Echter is dit qua prijs nog steeds niet te vergelijken met de topmodellen van Samsung en Apple, die voor vele hogere prijzen over de toonbank gaan. Zoals gezegd deden andere takken van het bedrijf het een stuk minder denderend dan de smartphones. De omzet uit de categorie loT en Lifestyle (denk hierbij aan televisies, laptops, wearables etc.) steeg met 16.1 procent. Hiervan bleef de winst hangen op 2.5 procent. Hieruit kun je dus concluderen dat de smartphones van het bedrijf goed zijn voor ongeveer 66 procent van de omzet, terwijl deze vorig jaar zestig procent was.


Samsung lanceert nieuwe toestellen in januari en februari 2021
Begin 2021 presenteert Samsung twee nieuwe toestellen; de Galaxy A12 en Galaxy A02s. Echter lijkt he ... Lees meer
Xiaomi blijft maar groeien en is momenteel de derde grootste smartphonemaker ter wereld
Afgelopen kwartaal zijn de smartphone cijfers van Xiaomi gegroeid met 47.5 procent en is daarmee de ... Lees meer
Opvouwbare iPhones worden al getest, mogelijk in 2022 van start
Volgens ingewijden is Apple bezig met verschillende prototypes van opvouwbare iPhones. Mogelijk zoud ... Lees meer
Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »