Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
asian-spec-popup-text
arabic-spec-popup-text
huawei-service-pack-popup-text
samsung-service-pack-popup-text
xiaomi-service-pack-popup-text
Een refurbished toestel is een telefoon die al een eerdere eigenaar heeft gehad, maar dit betekent verre van dat het een afdankertje is. In tegendeel zelfs, refurbished toestellen worden namelijk volledig van binnen- en buiten gecontroleerd door onze specialisten voordat we ze aanbieden! De oude onderdelen worden vervangen waar nodig is en vervolgens krijgt het refurbished toestel een grondige reiniging. De batterij capaciteit is minimaal 85%, hierdoor is een refurbished toestel (bijna) niet van een nieuw toestel te onderscheiden!
tweedehands-popup-text
premium-quality-a+-popup-text
Origineel product geleverd direct vanuit de fabrikant in fabrieksverpakking.
Fe'Nomenal is ons huismerk
bulk-popup-text
bulk-origineel-popup-text
Door Lucas Riechert

Afbeelding: © Apple

Op een virtueel event heeft Apple de nieuwe iPhone-modellen met 5G aangekondigd. Tijdens het event werden voor het eerst niet drie, maar vier nieuwe modellen gepresenteerd: de iPhone 12, 12 mini, 12 Pro en last but not least de 12 Pro Max. De verkoop van de iPhone 12 en 12 Pro gaan eind deze maand al van start, op de 12 Mini en 12 Pro Max moet je nog even wachten tot november. 

Schrik niet wanneer je de nieuwe iPhone 12 koopt en de doos opent zonder oortjes en lader, dit heeft Apple bewust gedaan. Sinds een aantal jaren wordt een deel van de Apple persconferenties besteedt aan de ecologische initiatieven van het bedrijf, waarin deze keer de mededeling werd gedaan dat er geen oortjes en lader meer worden meegeleverd bij de nieuwe modellen. Dit om zo elektronisch afval in de wereld tegen te gaan, waarmee ze het voorbeeld van Samsung volgen. Hier staat wel tegenover dat de Earpods met Lightning-poort goedkoper zijn geworden. Ook zal Apple meer gerecycled materiaal en hernieuwbare energie in de productieketen gebruiken voor de iPhone 12. 

Wat opvalt bij het uiterlijk van de iPhone 12, is dat oud weer nieuw is. Het hoekige design van de iPhone 4 en 5 is terug en ook de randen zijn plat, wat goed aansluit op het ontwerp van de iPad Pro en iPad Air. De grote nieuwkomer is de iPhone 12 Mini, een toestel met een scherm van 5.4 inch. De iPhone 12 Mini is daardoor ongeveer net zo groot als de iPhone 5 en 5S, wel is de Mini uiteraard een stukje dunner. De iPhone 12 is ook een stuk dunner, kleiner en lichter dan zijn voorganger, de iPhone 11. De iPhone 12 en 12 Pro hebben een 6.1 inch scherm, waarbij de 12 Pro Max een 6.7 inch scherm heeft, de grootste ooit bij een iPhone. Alle vier de varianten zijn voorzien van een OLED-scherm. 

Verder gaat Apple niet overstappen naar USB-C, maar houdt het vast aan de Lightning-poort. Er zijn nieuwe sensors en magneten toegevoegd aan het systeem voor draadloos laden, waardoor draadloze laders aan de achterkant kunnen klikken. Dit werkt ook goed met verschillende soorten hoesjes. De iPhone 12 beschikt over een nieuw soort glas, genaamd ‘ceramic shield’ en bestaat verder uit aluminium en staal. De rand van de iPhone 12 en 12 Mini is van aluminium, de 12 Pro-modellen hebben een glanzende rand van roestvrijstaal. Bovendien kunnen de modellen de druk van zes meter onder water weerstaan. 

De primaire camera’s van de iPhone 12-modellen hebben een lens met een diafragma van f/1.6. De rest van de camera’s (inclusief de camera aan de voorkant) krijgen allemaal de beschikking over nachtmodus. De camera’s hebben een groothoeklens en ultragroothoeklens, waarbij de Pro-modellen ook over een camera met telelens beschikken. Daarnaast heeft de Pro Max een camera met 65mm lens voor een 2.5x zoom en krijgen de Pro-modellen de functie ‘ProRAW’ om in raw te fotograferen. De Pro-modellen hebben bovendien een zogenaamde ‘time of flight sensor’ voor snellere autofocus in low-light en augmented reality. 

Qua het opnemen van video’s kunnen de iPhone 12-modellen maximaal in 4K opnemen met 60FPS. Ook is er ondersteuning voor het maken van 10bit HDR-video en ondersteunen de modellen 5G op in Nederland en België gebruikte frequenties. 

Alle modellen maken gebruik van de Apple A14 Bionic-soc. Deze werd vorige maand al gepresenteerd, tegelijkertijd met de aankondiging van de nieuwe iPad Air, die voorzien is van dezelfde soc. Deze nieuwe A14 chip is opnieuw de snelste mobiele chip ooit en stoot daarmee zijn voorganger (de A13) van de troon, door een snelheidstoename van wel 50 procent. 

Op 23 oktober komen de iPhone 12 en 12 Pro uit voor  €909 en €1159. De 12 Mini en 12 Pro Max zullen het licht zien op 13 november voor €809 en €1259. De iPhone 11 blijft overigens het enige oude model in de verkoop, die je kunt halen voor een bedrag van €689.

Samsung lanceert nieuwe toestellen in januari en februari 2021
Begin 2021 presenteert Samsung twee nieuwe toestellen; de Galaxy A12 en Galaxy A02s. Echter lijkt he ... Lees meer
Xiaomi blijft maar groeien en is momenteel de derde grootste smartphonemaker ter wereld
Afgelopen kwartaal zijn de smartphone cijfers van Xiaomi gegroeid met 47.5 procent en is daarmee de ... Lees meer
Opvouwbare iPhones worden al getest, mogelijk in 2022 van start
Volgens ingewijden is Apple bezig met verschillende prototypes van opvouwbare iPhones. Mogelijk zoud ... Lees meer
Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »