Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
asian-spec-popup-text
arabic-spec-popup-text
huawei-service-pack-popup-text
samsung-service-pack-popup-text
xiaomi-service-pack-popup-text
Een refurbished toestel is een telefoon die al een eerdere eigenaar heeft gehad, maar dit betekent verre van dat het een afdankertje is. In tegendeel zelfs, refurbished toestellen worden namelijk volledig van binnen- en buiten gecontroleerd door onze specialisten voordat we ze aanbieden! De oude onderdelen worden vervangen waar nodig is en vervolgens krijgt het refurbished toestel een grondige reiniging. De batterij capaciteit is minimaal 85%, hierdoor is een refurbished toestel (bijna) niet van een nieuw toestel te onderscheiden!
tweedehands-popup-text
premium-quality-a+-popup-text
Origineel product geleverd direct vanuit de fabrikant in fabrieksverpakking.
Fe'Nomenal is ons huismerk
bulk-popup-text
bulk-origineel-popup-text
Door Lucas Riechert

Afbeelding: © Roy Gilsing

Apple zou bezig zijn met verschillende prototypes van een opvouwbare iPhone. Dit zeggen ingewijden tegen het Chinese Economic Daily News. Apple doet een beroep op Hon Hai en New Nikko voor de opvouwbare iPhone volgens deze bron. Er zouden toestellen getest worden met een OLED scherm maar ook een variant met een micro-LED scherm. Laatstgenoemde is een variant op OLED maar zonder organisch component. Op dit moment bestaan er nog geen smartphones of andere producten met een micro-LED scherm, maar de eerste televisies met micro-LED zullen wel binnenkort op de markt verschijnen. 

Men spreekt over een lancering in september 2022, wat dus nog genoeg tijd geeft om de opvouwbare iPhone te kunnen testen en finaliseren. Echter is het nog onduidelijk of het gaat om een iPhone met twee losse schermen, of één opvouwbaar scherm. OLED en micro-OLED zijn beide vouwbaar, maar er zijn ook vouwbare apparaten die twee losse schermen met een scharnier verbinden zoals de Microsoft Surface Duo. Er zou vooral worden getest hoe vaak het toestel open en dichtgevouwen kan worden zonder problemen. 

Zo haalde het eerste vouwbare toestel van Samsung, de Galaxy Fold, een test waarin 200.000 keer vouwen geen probleem was. Echter begaf de opvouwbare Motorola Razr het al na 27.000 keer. 

Er zijn al langer geruchten over de komst van een vouwbare iPhone, zo heeft bekende YouTuber Jon Prosser al beweerd eerder dit jaar dat Apple aan een dergelijk toestel werkte. Ook kreeg Apple al een patent voor vouwbare telefoons toegekend. Echter zijn vouw toestellen helaas nog niet erg succesvol qua verkoopcijfers. Volgens een marktanalist is Samsung op dit moment de marktleider met ongeveer één miljoen verkochte vouw toestellen, terwijl het honderden miljoenen ‘normale’ toestellen verkoopt. 


Samsung lanceert nieuwe toestellen in januari en februari 2021
Begin 2021 presenteert Samsung twee nieuwe toestellen; de Galaxy A12 en Galaxy A02s. Echter lijkt he ... Lees meer
Xiaomi blijft maar groeien en is momenteel de derde grootste smartphonemaker ter wereld
Afgelopen kwartaal zijn de smartphone cijfers van Xiaomi gegroeid met 47.5 procent en is daarmee de ... Lees meer
Opvouwbare iPhones worden al getest, mogelijk in 2022 van start
Volgens ingewijden is Apple bezig met verschillende prototypes van opvouwbare iPhones. Mogelijk zoud ... Lees meer
Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »