Lucas Riechert - Maandag 12 December 2022

De Samsung Galaxy Z Flip 5 wordt waarschijnlijk geleverd met een nieuw scharnier ontwerp en groter scherm

Volgens de populaire en vaak betrouwbare bron IceUniverse krijgt de aankomende Samsung Galaxy Z Flip 5 een “traan vormige inkeping” die vergelijkbaar is met de nog niet uitgebrachte Oppo Find N2 Flip. Dankzij dit scharnier ontwerp bespaart Samsung mogelijk ruimte en gewicht, waardoor de Flip 5 waarschijnlijk nog makkelijker opvouwbaar is en nog compacter plus gebruiksvriendelijker. Lees hieronder verder over deze interessante leak!

Samsung Galaxy Z Flip 5 krijgt daarnaast ook grotere accu

Volgens IceUniverse krijgt de Galaxy Z Flip 5 een groter extern beeldscherm met een grotere batterij. De Galaxy Z Flip 4 had een batterij met 3700mAh, wat een toename van 300mAh was ten opzichte van de batterij van zijn voorgang. Alhoewel er weinig bekend is over de Samsung Galaxy Z Flip 5 denken we wel dat in de aankomende maanden er meer bekend gaat worden, aangezien het toestel waarschijnlijk te koop gaat zijn in augustus 2023. 

Geruchten over de specificaties

Er gaan ook al een tijdje flink wat geruchten in de rondte over welke specificaties de Z Flip 5 gaat krijgen. Zo zou het vouwtoestel een Snapdragon 8 Gen 2 chip krijgen, waar wij persoonlijk erg benieuwd naar zijn. Daarnaast zou Samsung in totaal 10 miljoen foldables willen verkopen in de tweede helft van 2023, waarbij het gaat om 2 miljoen Galaxy Z Fold toestellen en 8 miljoen van de kleinere en meer betaalbare Z Flip 5.

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe Z toestellen van Samsung? Ondertussen kun je hier ons aanbod vinden in de Samsung Z-serie telefoons! De Z-serie gooien hoge ogen door de moderne technieken die worden gebruikt in dit toestel. Wil jij iedereen versteld laten staan? Dan is een Z-serie toestel wat voor jou!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking