Lucas Riechert - Woensdag 30 Augustus 2023

iPhone 15 Pro gaat nieuwe kleuren krijgen: titanium-grijs en donkerblauw

Het lijkt erop dat de iPhone 15 Pro af gaat stappen van de glanzende rand van roestvrij staal die al jaren wordt gebruikt door de Pro-modellen van de iPhone. De gouden kleur optie zal ook komen te vervallen. Voortaan gaat de rand vervaardigd worden uit titanium met een ongekleurde grijze optie en een donkerblauwe versie. Lees hier meer over dit laatste iPhone nieuws. 

Apple, al lang een fan van titanium als materiaalkeuze voor de Apple Watch, lijkt nu een vergelijkbare trend door te trekken naar de iPhone 15 Pro, volgens de laatste geluiden van 9to5Mac. Het lijkt erop dat de iPhone 15 Pro hoogstwaarschijnlijk een verfijnde, matte titanium rand zal gaan bevatten. Dit jaar zal het toestel verschijnen in de elegante kleuren space black, zilver en het nieuwe 'Titan Gray', een kleur die titanium omarmt op natuurlijke wijze. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een versie in diepblauw toegevoegd aan het palet! 

Geen glans meer

De overgang van glanzend roestvrijstaal naar titanium is een gerucht dat al langer gonst. Eerder werd gespeculeerd dat de Pro-modellen hun kleurselectie van zwart/grijs, zilver/wit en goud zouden behouden, met daarbij een donkerblauwe en mogelijk donkerrode optie. Echter zegt de meestal betrouwbare website 9to5Mac dat de gouden optie dit jaar vermoedelijk wegvalt, en hetzelfde geldt waarschijnlijk voor de donkerrode variant. Qua kleur en uitstraling zou 'Titan Gray' tussen het huidige zwart en zilver in zitten. Ondertussen zal de reguliere iPhone 15 naast de standaardkleuren ook uitpakken met opvallende nieuwe opties. Dit jaar zouden groen, blauw, geel en roze het palet sieren. Lekker kleurrijk! 

12 september

De opwinding rond de nieuwe iPhone 15-serie bouwt zich op voor de verwachte onthulling op 12 september. Deze nieuwe lichting iPhones brengt talrijke innovaties met zich mee. Er bestaat helaas wel een kans dat het Pro Max-model iets later op de markt komt vanwege een productie die later dan verwacht op gang kwam. De toekomst van de iPhone 15 Pro, met zijn toffe titanium randen en gevarieerde kleurenpalet, lijkt desalniettemin veelbelovend. Bij Joeps hebben we erg veel zin in 12 september! 

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking