Lucas Riechert - Donderdag 23 Februari 2023

Nieuw gerucht: Samsung gaat in tweede helft van 2023 Galaxy S23 FE toestel uitbrengen!

Interessante ontwikkelingen voor onze Samsung fans. Het Zuid-Koreaanse bedrijf brengt namelijk mogelijk in de tweede helft van 2023 de Galaxy S23 FE uit. Dit wordt gemeld door de Zuid-Koreaanse nieuwswebsite Hankooki. Vorig jaar heeft Samsung geen Fan Edition uitgebracht van de Galaxy S22 door chip tekorten. Lees hieronder meer over de nieuwe FE van Samsung!  

Geruchten van Hankooki 

Volgens meerdere bronnen van Hankooki zal Samsung later dit jaar met de Fan Edition komen van de Galaxy S23 die net uit is. De website deelt verder nog geen specificaties maar zegt wel dat het toestel waarschijnlijk in augustus of september zal uitkomen. Traditiegetrouw zal dit een goedkopere versie van de Galaxy S23 worden. De eerste keer dat Samsung een soortgelijk toestel aankondigde was in 2020 met de eerste FE versie van de Galaxy-S serie. 

Het toestel in kwestie beschikte over dezelfde primaire camera als de duurdere S20 maar had wel een lagere schermresolutie. Een jaar later heeft Samsung de S23 FE uitgebracht, maar de S22 FE werd overgeslagen vanwege chip tekorten. Dit jaar zou de serie wel dus weer een terugkeer gaan maken!

Geen Galaxy A74

Hankooki meldt in hetzelfde artikel dat Samsung de release van de Galaxy A74 wel gaat overslaan om zich dit jaar te concentreren op de S23 FE. Vorig jaar werd de Galaxy A73 volgens Samsung ook niet heel goed verkocht omdat het de duurste Galaxy toestel is uit de A serie waardoor deze automatisch concurreert met de Galaxy S serie. Traditioneel doen de Galaxy A5 toestellen het beter dan de A7 toestellen en daarom heeft Samsung beslist om de duurste midrange toestellen in een beperkt aantal markten beschikbaar te maken. En naar alle waarschijnlijkheid komt er dit jaar dus helemaal geen Galaxy A74 meer. 

Kijk jij ook al uit naar de Galaxy S23 FE? Wij wel! 

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking