Lucas Riechert - Maandag 5 Juni 2023

Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5: nieuwe kleuren en verbeterde functies onderweg!

Volgens Ross Young, de CEO van Display Supply Chain Consultants, krijgen de aankomende Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 een aantal toffe nieuwe kleuren erbij. Naast de vertrouwde kleuren komen er ook enkele opvallende nieuwe tinten bij. Lees snel meer over dit nieuws! 

Nieuwe kleuren

Ross Young zegt dat de kleuren voor de Galaxy Z Flip 5 en Fold 5 onder andere blauw, groen, platina en geel gaan zijn. Voor de Galaxy Z Flip 5 kunnen we ook beige, grijs, lichtgroen en lichtroze verwachten, terwijl de Z Fold 5 naast de klassieke kleuren beige, zwart en lichtblauw dus blauw en platina mag verwachten.

Groter extern scherm

Maar dat is niet alles wat deze nieuwe opvouwbare toestellen te bieden hebben. De Galaxy Z Flip 5 krijgt namelijk een groter afdekscherm in de vorm van een handige map, die het relatief kleine scherm van het vorige model vervangt. Met een schermgrootte van 3.4” inch wordt multitasken een fluitje van een cent. En in vergelijking met de concurrentie bieden zowel Samsung als Motorola met hun clamshell foldables dit jaar indrukwekkende externe displays. Wat het ontwerp betreft heeft Samsung slim gekozen voor een uitsparing in het scherm zodat de camera's aan de voorkant vrij blijven. Hiermee onderscheidt Samsung zich van Motorola, waar het nieuwe Quick View-scherm juist de camera's bedekt. Een slimme zet vinden wij.

Releasedatum

De releasedatum voor deze gave opvouwbare smartphones van Samsung komt ook eerder dan verwacht. Het Samsung Unpacked-evenement zal naar verluidt enkele weken eerder plaatsvinden, op 26 juli. Op die dag worden de Galaxy Z Flip 5, Z Fold 5 en Galaxy Watch 6 verwacht. En om een voorsprong te nemen op de lancering van de iPhone 15, zal Samsung naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe modellen op 11 augustus wereldwijd beschikbaar maken. Daarnaast heeft Ross Young al aangegeven dat de productie voorspellingen voor de Z Flip 5 hoger zijn dan die van het vorige model, wat erop wijst dat de lancering eerder zal plaatsvinden. Een slimme zet om de concurrentie voor te blijven! Bereid je dus alvast voor op de Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5 met hun prachtige nieuwe kleuren, verbeterde functies en een vroege lancering. Deze opvouwbare meesterwerken zullen je (en ons) zeker verrassen!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking