Lucas Riechert - Donderdag 30 Maart 2023

Samsung legt de Galaxy M54 in de schappen in het Midden-Oosten

Een week nadat Samsung met de Galaxy A54 op de markt komt verschijnt er alweer een nieuwe smartphone van de Zuid-Koreaanse smartphone gigant. Het gaat om de Samsung Galaxy M54 die een groter scherm heeft, een grote batterij en een camera met meer megapixels dan de A54. Lees hier meer over dit nieuwe toestel! 

Samsung M54 stilletjes verschenen 

Onaangekondigd was ie er opeens, de Galaxy M54 in het Midden-Oosten en in Samsung’s online webwinkel in de Arabische wereld. De M54 is het grote broertje van de Galaxy A54 die eerder deze maand verscheen. Zo is het scherm van de Galaxy M54 een stuk groter met 6.7” inch en een AMOLED paneel met een verversingssnelheid van 120Hz. Hierdoor heb je zeer heldere beelden met soepele animaties. De Galaxy M54 wordt aangedreven door een Exynos 1380 processor en ondersteunt 5G. Het toestel bevat 8GB aan werkgeheugen en komt met 128 of 265GB aan opslagruimte. De batterij heeft een zeer grote capaciteit van 6000mAh waardoor je ruim een hele dag doorkomt zonder op te laden. Het toestel is op te laden met maximaal 25W. 

Camera’s en ontwerp

De camera’s van de M54 zijn individueel geplaatst aan de achterkant en zitten dus niet meer op een camera-eiland. De hoofdcamera heeft een resolutie van 108 megapixel, de groothoeklens camera is aanwezig met 8 megapixel en er is een macrocamera met 2 megapixel. Het ontwerp lijkt verder op die van andere nieuwe Samsung toestellen. De Galaxy M54 draait op Android 13 en heeft de One UI 5.1 schil van Samsung. Hiermee kun je de vormgeving en stijl veranderen en aan de slag om je toestel te personaliseren. 

Beschikbaarheid van de M54

Het is nog niet bekend wanneer en of Samsung de Galaxy M54 op de Nederlandse (of Europese) markt gaat uitbrengen. Ook is er nog niks bekend over de prijs. De voorganger, de Galaxy M53, was in Nederland alleen verkrijgbaar via derden. Het kan altijd zo zijn dat partijen de smartphone via import toch naar Nederland halen. We zullen dus nog even moeten wachten of het grote broertje van de A54 gaat uitkomen in Nederland, wij zijn in elk geval benieuwd! 

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking